Palvelut

Prosessien tutkimuspalvelut

Kokemus ja alakohtainen korkeatasoinen osaaminen auttaa monessa tilanteessa parantamaan tuotantoprosesin tuottavuutta, luotettavuutta ja käytettävyyttä. Tehokkuus paranee, energiaa säästyy ja samassa ajassa saat tehtyä enemmän  laadukkaammin.

Esi- ja perussuunnittelu

Modernisointi- ja uudisprojekteissa päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen sekä aikataulliseti että budjetillisesti, kun suunnitelu tehdään vankalla kokemuksella ja oikeassa järjestyksessä.

Asennusvalvonta, testaus ja käyttöönotto

Suunnittelutyön jälkeen on tärkeä valvoa, että kaikki asennukset tehdään suunitelmien ja aikataulun mukaisesti. Lopullinen käyttöönotto vaikeutuu, jos asennuksia ei ole suoritettu ja testattu oikein.  (lisää…)

Modernisointi

Olemme luotettava ja kokenut modernisointiprojektien vetäjä. Uusittu tekniikka tuo taas monta huoletonta vuotta ja tuotantosi katkeamaton sekä tehostunut toiminta parantavat tuottavuutta. (lisää…)

Kenttäselvitys ja dokumentaatio

Ajansaatossa tuotanto kokee isompia ja pienempiä muutoksia, jotka jäävät kiireessä merkitsemättä dokumentteihin ja piirustuksiin. Välillä on hyvä käydä laitoksen tilat läpi ja selvittää, mitä mahdollisia puutteita dokumentaatiosta löytyy. (lisää…)

Valvomojärjestelmät

Ohjelmistot kehittyvät nykyään huimaa tahtia ja näin on tapahtunut myös valvomorintamalla. (lisää…)

Logiikka- ja automaatiojärjestelmien ohjelmointi

Autamme valitsemaan alati kasvavasta logiikka- ja automaatiojärjestelmien kirjosta toimintaanne sopivan kustannustehokkaan järjestelmän. Tunnemme laajan kirjon eri merkkisiä järjestelmiä ja pystymme suunnittelemaan ja ohjelmoimaan myös harvinaisempiakin ohjausjärjestelmiä. (lisää…)

Tiedonkeruu

Antureiden tuottaman informaation perusteella ohjataan tuotannon toimintaa ja pyritään saamaan kaikki prosessin osuudet toimimaan saumattomasti yhteen. Tuotannossa voi syntyä vikatilanteita, jotka pahimmassa tapauksessa pysäyttävät tuotannon pitkäksi aikaa. Tiedonkeruun avulla tiedetään mitä tapahtui. (lisää…)

Instrumentit ja anturit

Mittaaminen on tuotantojärjestelmien toimintakyvyn kannalta olennaisimpia osuuksia. Jos kentältä ei saada luotettavaa tietoa, ei tuotanto voi toimia tehokkaasti. Korkea osaamisemme takaa toimivat ja kustannustehokkaat instrumenttivalinnat, jolloin tuotannon toiminta paranee. (lisää…)

Eteenpäin

Referenssejä

Keitä me olemme?

Pitkään alalla ollut automaation luotettava ja kokenut erikoisosaaja.

  • AAA luottoluokitus
  • Yli 40-vuoden historia
  • Pitkät asiakkuudet
  • Huippuosaajat
  • Toimimme monella kielellä

Faktoja

Laatua vuodesta
1975
Projekteja reippaasti yli
400
Erikoisosaajia yli
10

Finn-Mesco Oy

Insinööritoimisto Ahti Pänttäjä Oy:n omistaa Finn-Mesco Oy. Finn-Mesco Oy toimii kotimaisissa ja kansainvälisissä energiaprojekteissa, erikoisosaamisenaan voimalaitosten automaation, sähköistyksen ja instrumentoinnin suunnittelu, toteutus, modernisointi, käyttöönotto ja viritys.

Tule osaksi tarinaamme

Haemme jatkuvasti luotettavia asiantuntijoita kasvavaan joukkoomme. Olet sitten valmistumassa ammattiin tai vanhana tekijänä etsit uutta toimea, kuuntelisimme mielellämme kokemuksestasi ja osaamisestasi. Jos tunnet haluavasi osaksi hyvää ja korkeasti motivoitunutta ryhmäämme, lähetä ihmeessä CV meille ja keskustellaan mahdollisuuksista lisää!

Käynnissä olevat haut:

Ei aktiivisia hakuja käynnissä